Soma Two - Familj

Studio Doms

Soma Two

Soma Two-familjen är en inkluderande picknick-kollektion som lockar till gemenskap och inbjuder till användning på olika vis. Den är formgiven för alla offentliga utemiljöer och passar lika bra på skolgården som i parken.

Picknick-borden finns i tre varianter, som hexagon, triangel eller bänkbord. Triangel är utrustad med fäste för parasoll och hexagon kan exempelvis monteras runt ett träd. Samtidiga kan beställas med utrymme för rullstol Triangel och Hexagon genom en inkluderande lösning där en sits tas bort och skapar en plats för exempelvis rullstol, rullator eller barnvagn. Som komplement till picknick-borden finns ett cykelställ med i produktserien.

Design | Studio Doms

Studio Doms är en industridesignbyrå med fokus på design för det offentliga rummet. Studio Doms grundades 2010 och är idag verksamt inom områdena designstrategi, möbeldesign, produktdesign och teknisk design. Studio Doms har tilldelats ett stort antal priser däribland Red Dot Design Award, Design S, Good Design Award, German Design Award och Stora Design Priset.

Projekt med Soma Two

Kombineras gärna med