Soma One - Familj

Studio Doms

Soma One

Formspråket är grafiskt uttrycksfullt med distinkta linjer och spännande detaljer. Vagnsbultarna som håller samman konstruktionen har vackert integrerats som en berikande detalj i formgivningen Soffan och stolens bakre ben är ett ikoniskt inslag i serien som också tilldelades det ärofyllda designpriset Red Dot Award Winner.

Soma One är anpassad för de tuffa krav som råder i utomhusmiljö. Samtliga detaljer är galvaniserade och pulverlackerade i strukturlack för att uppnå maximal beständighet mot väder och vind. Funktion och kvalitet har stått i centrum för produktutvecklingen och serien är både robust och stabil. Den består av bänkar, soffor, bord och planteringskärl.

Formgivare | Studio Doms

Studio Doms är en industridesignbyrå med fokus på design för det offentliga rummet. Studio Doms grundades 2010 och är idag verksamt inom områdena designstrategi, möbeldesign, produktdesign och teknisk design. Studio Doms har tilldelats ett stort antal priser däribland Red Dot Design Award, Design S, Good Design Award, German Design Award och Stora Design Priset.

Projekt med Soma One